Creieu que tothom que busca les vostres referències a internet troba tota la informació que necessita? Creieu que els vostres clients tenen una forma còmoda de comunicar-se amb vosaltres a qualsevol hora encara que sigui fora de l’horari laboral? No dubteu en preguntar-nos i us informarem de com podem crear junts la vostra presència online.

Creiem que és important veure les oportunitats que ens ofereixen les xarxes socials, veure quines són les millors eines a utilitzar depenent d’allò que volem comunicar; com també és important acompanyar, escoltar i crear a cada minut l’originalitat que tothom té.

Volem compartir amb vosaltres la passió per la nostra professió, ja que ajudar als amics a crear-se un perfil està molt bé, però crear i implementar un pla de comunicació online és anar un pas més enllà.

És gràcies a la comunicació com a través dels segles s’han anat creant les comunitats, ara amb l’auge de les tecnologies han sorgit les comunitats online. L’evolució és constant i desde Be Art Be You volem crear, evolucionar i augmentar la presència online dels nostres clients i amics.

Animeu-vos a formar part d’aquesta realitat!