Divendres 09 d’Octubre de 2015 va tenir lloc al celler Brugarol a Palamós una jornada d’arquitectura, enguany se celebrava la primera trobada, organitzat per Focus Engelhorn + Arts Santa Mònica + RCR Bunka. Un grup reduït dels arquitectes amb més renom de Catalunya es reunien per dilucidar i posar en comú els seus parers al voltant dels conceptes: infiltració, visió, repte.

test_timelapset2Va ser un esdeveniment que es va desenvolupar al llarg del dia i en diferents escenaris dins de la mateixa finca. L’acte aconseguia així, ser una trobada informal en què es debatia sobre els tres temes presentats, tres eixos de reflexió que poden interrelacionar-se i dispersar-se. No es tractava tant de tancar conclusions com de confrontar els parers que havien sortit a la introducció i mesclar-los.

meet1_infiltracioNosaltres vam tenir l’oportunitat de ser presents i de fer la comunicació online de l’esdeveniment com també, crear les peces audiovisuals per als medis i per a les publicacions que vam anar fent en directe a les xarxes socials.

focus_2

focus_3Un cop arribada la nit el grup Cabo San Roque va fer l’actuació prevista i vam poder gaudir de la genial acústica que ens proporcionava la seva música dins del celler Brugarol.

cabosanroque