Aquest mes d’Agost vam poder col·laborar amb la Fundació Lluita contra la Sida, Fundació Coromina  i Focus Engelhorn per presentar la primera Nit Solidària Costa Brava.nitsolidariaUn esdeveniment que reunia 160 comensals solidaris en un marc incomparable, el claustre del Mas del Vent a Palamós. Llegir notícia de presentació

scrren_1_focusPreparar contingut audiovisual, reflexionar sobre l’estil de les publicacions, crear les xarxes socials per fer les publicacions, idees i més idees ens invadien mentre anàvem traçant el pla de comunicació online que definitivament es va implementar conjuntament amb els altres organitzadors.

A continuació el calendari de publicacions, presentar l’espai, presentar els cuiners solidaris, presentar els artistes solidaris.

dades_twitter1

dades_twitter2

dades_twitter3


photocall

El photocall ens va resultar una eina molt eficient per aconseguir un engagement directe amb els participants de la Nit Solidària Costa Brava.


Vam fer la cobertura de l’esdeveniment amb foto i vídeo. Generant els continguts pels diferents col·laboradors i medis de comunicació. Publicant certs continguts a temps real, per donar més èmfasi a l’esdeveniment i aconseguir major interacció.

collage1

collage2